RÓLUNK

A vállalkozások és magánszemélyek életében egyre gyakrabban állnak elő olyan kritikus helyzetek, melyek akár a gazdasági tevékenység továbbfolytatását vagy akár a megélhetést is veszélyeztethetik. Fokozottan igaz lehet ez az adózás, adótervezés terén, legyen szó akár egy összetett adószakmai kérdés megválaszolásáról, egy jogérvényesítés sikerre viteléről, avagy egy ennek kapcsán esetlegesen kialakuló bűnügyi helyzet tisztázásáról. Ezek időben történő felismerése és szakszerű kezelése - a gazdálkodás oldaláról közelítve - minimálisan versenyelőnyt okoz, míg – talán az előzőnél is lényegesebb – az emberi tényezőket figyelembe véve biztonságot és nyugalmat kölcsönöz.

A dr. Szilágyi Roland Ügyvédi Irodánál mi abban hiszünk, hogy a specializált tudáson alapuló, kiemelkedő hatósági tapasztalattal párosuló komplex ügyvédi szolgáltatás az, amelyek megkülönbözteti ügyvédi irodánkat a szegmens egyéb szereplőitől.

Az ügyvédi iroda fő célkitűzése hogy az adózási veszélypontok felismerése, azok megnyugtató rendezése esetleges későbbi problémák megelőzése, terén segítse partnereit. Az iroda fő profilját ennek megfelelően a NAV közigazgatási és büntető joghatósága előtti képviseletek a későbbiekben ezen ügyek kapcsán induló peres képviseletek képezik. Ezen túlmenően magas szakértelemmel képviseljük ügyfeleinket vállalati pénzügyek, bizalmi vagyonkezelés, pályázati ügyek, cégügyek – átalakulás, felvásárlás – forensic audit, és szellemi tulajdonvédelem területein. Az általunk kínált legmagasabb szintű és személyre szabott ügyvédi szolgáltatás garanciája, hogy munkatársaink és szerződött partnereink olyanok közül kerülnek ki, akik hosszú ideig maguk is a jogalkalmazás hatósági szekciójában teljesítettek szolgálatot. Álláspontunk szerint a hatósági elvárások megértését, az annak megfelelő működés kialakítását leghatékonyabban olyan személyek segíthetik, akik több éven keresztül maguk is részt vettek a hatósági követelményeket meghatározó jogszabályok kialakításában, az elvárások érvényre juttatásában. Hiszünk abban, hogy az iroda magas szakmai színvonalú, etikus működése és az ügyfeleink munkatársainkba vetett feltétlen bizalma és kölcsönös tisztelete egy hosszú távú befektetés mely számunkra egy jól prognosztizálható jövőt és egy olyan dinamikus fejlődést eredményez, amellyel mind irodánk mind a hozzánk forduló ügyfelek kölcsönös megelégedését biztosítja.

dr. Szilágyi Roland

Copyright © 2019 Dr. Szilágyi Roland Ügyvédi Iroda

Üzemelteti és készítette: Playall Informatika
1055 Budapest, Honvéd u. 40. fsz. 2.
Tel.: 061 610-8433
Fax: 061 610-8335
Mobil: +3630 825-8559